Hårologi

Ditt hår är personligt, lika unikt som ditt fingeravtryck. Det vet jag som Hårolog. Jag har den specialistkunskap som krävs för att kunna behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hos mig som Hårolog får du professionella råd och skräddarsydda behandlingar baserade på hårtestet och analys av hår och hårbotten. De produkter du köper med dig hem blandas med tillsatser eller exotiska extrakt, för att få just den effekt ditt hår behöver.

Hårtestet hjälper mig som Hårolog att ge rätt produktrekommendationer för att ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

En exklusiv service vi Hårologer är ensamma om.

Hårologer arbetar med ditt yttre men vet att skönheten också kommer inifrån. I Hårologis sortiment finns produkter för vård och styling av håret och även näringstillägg särskilt anpassade till att förbättra håret, huden och naglarna.


Hårtest

Hos Hårologen kan du ta reda på om ditt hår är hydrofilt eller hydrofobt med ett hårtest där Hårologen klipper av ett hårstrå och mäter dess styrka och sträckbarhet i en digital hårtestapparat.

Produkterna

Hårets fuktighetsbalans är avgörande för vilka produkter som passar ditt hår. Hårologisortimentet är därför indelat i produkter för hydrofila (fuktälskande) och hydrofoba (fuktavstötande) hår.

sigNATURE

sigNATURE-serien är en ständigt växande del av vårt sortiment som kvalar in på positivlisten i Danmark.

Positivlisten lyfter fram hårvårdsprodukter med väldigt hög miljömedvetenhet.